20 Kép

20 Kép

Szemeretelep legimpozánsabb családi háza

Budapest

68.900.000 Ft

Budapest 18. kerületének egyik legjobb részén eladó egy 10 éve folyamatosan felújítás alatt álló 3 szobás önálló kocka tégla családi ház, autóbeállókkal, melléképülettel

Azonosító: HAZ1060408

Kapcsolattartó Dankó András +36/30-960-57-39

Budapest 18. kerületének egyik legjobb részén eladó egy 10 éve folyamatosan felújítás alatt álló 3 szobás önálló kocka tégla családi ház, autóbeállókkal, melléképülettel.

Az ingatlan maga egy megvalósult álom, melybe ha belépünk igazi otthonosságot, lakájos családi hangulatot érezhetünk, ahol több gyermekkel is prímán el lehet férni.

A ház belső elrendezése, kialakítása kiváló, megvan benne a 3 szoba, melyek mind teljes értékűek, ezen kívül egy központi konyha-étkező, előszoba, gardrób, fürdő és folyosó kapott benne helyet, ami biztosítja a külön nyíló helyiségeket és a remek harmóniát.

A színek mindenhol mindennel összhangban vannak, a ház szerelem lehet első látásra a kedves vevőjelöltnek, a tulajdonosaink nagyon vigyázzák az ingatlant, mely cirkó fűtéses egy kiegészítő látványkandallóval, riasztóval, klímával felszerelten eladó, egészséges áralku esetén a beépített konyhabútor, a szauna, szekrények is maradhatnak akár.

Az épület kitűnő környéken található, az udvar pont elegendő méretű, a ház előkertes, oldalt 50 m2 fedett autóbeállóval, hátul 8 m2 fűtött melléképülettel, a telek végében tárolásra alkalmas épületrésszel, gyermek játszóval, trambulinnal, hintával, melyek szintén az ár részét képezhetik.

2008. óta folyamatos a felújítás, a tető 2 éve lett cserélve, a nyílászárók már újak, hőszigetelő műanyagok, a ház 2 bejáratos, TÉGLA falazatú, dryvit szigeteléssel, költeni nem kellene rá semmit, újszerű az állapot.

Megtekintése kapcsán várjuk érdeklődő hívásaikat, bármikor nagyon szívesen állunk rendelkezésre, hívjanak, hiszen ez lehet vágyaik álomotthona.

Irodánkba naponta érkeznek újabb ajánlatok amit igyekszünk publikálni. Előfordulhat, hogy az Ön álomháza ott pihen valamelyik értékesítőnk asztalán. Kérjük hívjon minket!

HITEL ÜGYINTÉZÉS MINDEN ÜGYFELÜNK RÉSZÉRE 14 BANK AJÁNLATÁVAL, DÍJMENTESEN, GARANCIÁVAL.

15 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!

HÁZIKÓ INGATLANIRODA

Felszereltség:

Bővebb információért hívja értékesítőnket: +36/30-960-5739
Főbb adatok
Kategória:
Családi ház
Ingatlan típusa:
Eladó
Fürdőszoba:
1
Ingatlan állapota:
újszerű
Szoba:
3
Fűtés:
cirkó
Alapterület(m2):
100 m2
Telekméret(m2):
676 m2
Térképnézet
Hasonló ingatlanok a környéken

Ingatlan kereső

0
-
111,000,000
Mennyit érhet az ingatlanom?
Nyitott házak / Open houses
Állásajánlat
Karrier