8 Kép

8 Kép

Tündéri ikerház újszerű állapotban

Monor

34.500.000 Ft

Ikerházi lakás eladó beépített konyhával, riasztóval, kamerarendszerrel, gázfűtéssel, plusz kandallóval, saját kerttel, betonozott autóbeállóval

Azonosító: HAZ1060029

Kapcsolattartó Dankó András +36/30-960-57-39

Eladó Monor közlekedéshez közeli csendes kis utcájában egy tüneményes kis ikerházi lakás, 1 szoba + nappalival, beépített konyhabútorokkal, gépesítve, riasztóval, kamerarendszerrel, gázfűtéssel, plusz kiegészítő kandallóval.

Az ingatlan műanyag nyílászárókat kapott, összközműves, új a villanyóra és a vízóra is, újszerű, nagyon szépen lakott, vigyázott, karbantartott az állapot, autóbeálló is tartozik hozzá, az utcán is van erre alkalmas betonozott hely a ház előtt, ár-érték arányban nagyon megéri az árát, várjuk jelentkezését egy megtekintéssel kapcsolatban.

A konyha-nappali-étkező szegmensében a felső bevilágító ablak okán még fényesebb a helyiség, csodás hangulatot adva, fiatal tulajdonosaink új kerítéssel tették még vonzóbbá otthonukat, a család gyarapodása miatt kinőtték egy picit azt, az ingatlan tehermentes, a szomszéd egy tündér emberke, a környék kiváló, infrastrukturális lehetőségek szempontjából is kitűnő, pár percen belül kisbolt, iskola, óvoda és bölcsi is elérhető.

Ne késlekedjenek, kérjenek időpontot a bejárásra!

Irodánkba naponta érkeznek újabb ajánlatok amit igyekszünk publikálni. Előfordulhat, hogy az Ön álomháza ott pihen valamelyik értékesítőnk asztalán. Kérjük hívjon minket!

HITEL ÜGYINTÉZÉS MINDEN ÜGYFELÜNK RÉSZÉRE 14 BANK AJÁNLATÁVAL, DÍJMENTESEN, GARANCIÁVAL.

21 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!

HÁZIKÓ INGATLANIRODA

Felszereltség:

Bővebb információért hívja értékesítőnket: +36/30-960-5739
Főbb adatok
Kategória:
Ikerház
Ingatlan típusa:
Eladó
Fürdőszoba:
1
Ingatlan állapota:
újszerű
Szoba:
2
Fűtés:
cirkó
Alapterület(m2):
50 m2
Telekméret(m2):
100 m2
Térképnézet
Hasonló ingatlanok a környéken

Ingatlan kereső

0
-
450,000,000
Mennyit érhet az ingatlanom?
Nyitott házak / Open houses
Állásajánlat
Karrier