9 Kép

9 Kép

Új építésű ingatlan Vecsésen CSOK-ra

Vecsés

59.900.000 Ft

Vecsés kedvelt, csendes részén, önálló, saját bejáratú, leválasztott telken, most megépülő új családi otthon várja lakóit

Azonosító: HAZ1060325

Kapcsolattartó Dankó András +36/30-960-57-39

Vecsés kedvelt, csendes részén, önálló, saját bejáratú, leválasztott telken, most megépülő új családi otthon várja lakóit.

Nehogy lemaradjon róla! Vecsésen eladóvá válik cég kivitelezésében 10+15 mFt CSOK-ra alkalmas új építésű családi ikerház 3 vagy 4 szoba + nappalival, amerikai konyhás étkezővel, belső garázzsal, szép nagy telekkel.

Minőségi kivitelezésben, igényeseknek, új építésű ház a piacon!

Vecsés városában, családi házas környezetben, eladóvá válik egy új építésű ikerházi lakás, rendkívüli méretű telekkel. Az ingatlant a kivitelezője a lehető legjobb minőségben tervezi elkészíteni, első osztályú anyagokból, minőségi munkával. Exkluzív megjelenés és luxus jellemzi az épületet, az ikerházfél melletti ingatlannal csak a garázs a közös fal, teljesen privát családi életet biztosítva. A belső színek és a burkolatok még kiválaszthatóak, álmodja meg saját ízlése szerint a belső hangulatot, a harmóniát, kulcsrakész átadás 2019. második felében várható. Az épület belső kialakítása impozáns és remek kivitelezésre vall, ugyanis a nappali szegmense napfénnyel borított, az innen nyíló terasz csak emeli értékét, hátsó udvarunk, előkertünk és a ház melletti terület kitűnően alkalmas füvesítésre, zöld növények telepítésére, sütögetésre, játszótérnek. A konyha-étkező rész tágas, körben napsütötte, egyben a nappali szegmensével, ezen kívül 3 teljes értékű szoba található az ingatlanban, fürdővel, külön wc-vel, tárolásra alkalmas helyiséggel, vagy kamrával. A kerítés tökéletesen illeni fog a ház külső színéhez, ahogy a tetőfedés is, maga az épület egy kis mediterrán csoda lesz a házak között. A ház természetesen a legmodernebb fűtéstechnikával, kondenzációs kazánnal felszerelt, műanyag nyílászárói és belső ajtói a legjobb minőséget tükrözik, energetikai szempontból a vastag tégla fal és a szigetelés nagyon olcsó rezsi számlát eredményeznek. Legyenek Önök azok családjával, akik gyermekeiket ebben a gyönyörűségben szeretnék felnevelni. Az ingatlanra a 10+15 mFt CSOK igényelhető, foglalják le még ma maguknak! Az ingatlanhoz belső garázs is tartozik.

Irodánkba naponta érkeznek újabb ajánlatok amit igyekszünk publikálni. Előfordulhat, hogy az Ön álomháza ott pihen valamelyik értékesítőnk asztalán. Kérjük hívjon minket!

HITEL ÜGYINTÉZÉS MINDEN ÜGYFELÜNK RÉSZÉRE 14 BANK AJÁNLATÁVAL, DÍJMENTESEN, GARANCIÁVAL.

17 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!

HÁZIKÓ INGATLANIRODA

Felszereltség:

Bővebb információért hívja értékesítőnket: +36/30-960-5739
Főbb adatok
Kategória:
Családi ház
Ingatlan típusa:
Eladó
Fürdőszoba:
2
Ingatlan állapota:
új építésű
Szoba:
5
Fűtés:
cirkó
Alapterület(m2):
120 m2
Telekméret(m2):
500 m2
Térképnézet
Hasonló ingatlanok a környéken

Ingatlan kereső

0
-
119,000,000
Mennyit érhet az ingatlanom?
Nyitott házak / Open houses
Állásajánlat
Karrier