10 Kép

10 Kép

Új építésű önálló családi ház Monor kertvárosában

Monor

63.000.000 Ft

Monoron családi házak között, zöldövezetben, mindentől lépésekre eladóvá vált egy ÚJ ÉPÍTÉSŰ, extrákkal megálmodott önálló családi ház autóbeállási lehetőségekkel, szép nagy hátsó telekkel

Kapcsolattartó Dankó András +36/30-960-57-39

Monoron családi házak között, zöldövezetben, mindentől lépésekre eladóvá vált egy ÚJ ÉPÍTÉSŰ, extrákkal megálmodott önálló udvaros családi ház, külön kapuval, autóbeállási lehetőségekkel, szép nagy hátsó telekkel.

Az épületünk bruttó 106 m2-es, 3 szoba, plusz amerikai konyhás nappali elrendezésben, nagy fürdővel, teraszkapcsolattal, villany fűtéssel, légkondicionálva, ajándék napelemmel, H tarifáról üzemeltethetően, zöld energia besorolással, tavaszi átadással.

A telek füvesíthető, a ház mellett egy ajándék fedett autó beálló is lesz, elektromos töltési lehetőséggel gépkocsinkhoz.

Kizárólag irodánk kínálatában érhető el ez a remek ajánlat, padlófűtéssel, napelemekkel, új építést jelenleg Monoron önálló házként nem találni, az árképzés teljesen reális, extrák alkalmi áron kérhetőek, jöjjenek, szeressenek bele.

Budapest az új M4 autópályán remekül elérhető, vonatállomás egy rövid séta közelségben van, a ház közelében iskola, óvoda, bevásárlási lehetőségek is mind megtalálhatóak, várjuk érdeklődő jelentkezéseiket, járjuk be együtt közösen a projektet, kövessünk minden folyamatot, mozzanatot, rövid határidejű átadással.

Fiataloknak, igényeseknek, modern megoldásokkal, több gyermekkel is prímán belakhatóan, a 4 szoba külön nyíló, a nappali fényes, teraszkapcsolatos, a fürdő gyönyörűsége még saját álmok alapján formálható, várjuk elképzeléseiket a színekre, szaniterekre vonatkozóan. A hátsó udvar pedig annyi lehetőséget rejt, hogy nem győznek majd ámulni rajta, legyen az Önöké ez az új építésű kis csoda, melyben egy igazi családi otthon hangulata van meg!

Irodánkba naponta érkeznek újabb ajánlatok amit igyekszünk publikálni. Előfordulhat, hogy az Ön álomháza ott pihen valamelyik értékesítőnk asztalán. Kérjük hívjon minket!

HITEL ÜGYINTÉZÉS MINDEN ÜGYFELÜNK RÉSZÉRE 14 BANK AJÁNLATÁVAL, DÍJMENTESEN, GARANCIÁVAL.

21 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!

HÁZIKÓ INGATLANIRODA

Felszereltség:

Bővebb információért hívja értékesítőnket: +36/30-960-5739
Főbb adatok
Kategória:
Ikerház
Ingatlan típusa:
Eladó
Fürdőszoba:
1
Ingatlan állapota:
új építésű
Szoba:
4
Fűtés:
elektromos
Alapterület(m2):
106 m2
Telekméret(m2):
600 m2
Térképnézet
Hasonló ingatlanok a környéken

Ingatlan kereső

0
-
315,000,000
Mennyit érhet az ingatlanom?
Nyitott házak / Open houses
Állásajánlat
Karrier