19 Kép

19 Kép

Üllő központjához közeli kocka téglaház eladó

Üllő

30.900.000 Ft

Kettő fürdőszobás, kétgenerációssá alakítható üllői önálló családi ház eladósoron a város központjához közel, 2 garázzsal, pincével

Azonosító: HAZ1060086

Kapcsolattartó Dankó András +36/30-960-57-39

Kettő fürdőszobás, kétgenerációssá alakítható üllői önálló családi ház eladósoron a város központjához közel, 2 garázzsal, pincével, beton alapon, tégla falazattal.

Az ingatlan nagyon kellemes, családias hangulatot áraszt, szobái tágasak, fényesek, 2db 16 m2-es és egy 20 m2 szoba áll rendelkezésünkre kettő fürdővel, konyhával, így akár kétgenerációsnak is nevezhető a ház, hiszen 2 bejárata van, ezáltal nagyon könnyen kettéválasztható.

A hátsó terasz szép nagy, esőtől, napsugárzástól védett, fedett, az előkert virágokkal teli, autóbeállás a nagykapuval szemben biztosított egy szerelőaknás garázsban, de mellette egy melléképület további gépkocsiknak vagy egyéb tárolásra, műhelynek adhat helyet, ha valaki hasznosítani szeretné.

Nem csak a ház rendelkezik két bejárattal, az udvar is kétfelől közelíthető meg, saroktelek lévén ez nagyon hasznos és értékes tulajdonsága az ingatlannak.

Az épület központi fűtéses, gázkazánnal, összközművesen, pluszban ipari árammal, várjuk érdeklődésüket kérdéseikkel, vagy a személyes megtekintés kapcsán.

Legyen az Önök új családi otthona!

Irodánkba naponta érkeznek újabb ajánlatok amit igyekszünk publikálni. Előfordulhat, hogy az Ön álomháza ott pihen valamelyik értékesítőnk asztalán. Kérjük hívjon minket!

HITEL ÜGYINTÉZÉS MINDEN ÜGYFELÜNK RÉSZÉRE 14 BANK AJÁNLATÁVAL, DÍJMENTESEN, GARANCIÁVAL.

15 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!

HÁZIKÓ INGATLANIRODA

Felszereltség:

Bővebb információért hívja értékesítőnket: +36/30-960-5739
Főbb adatok
Kategória:
Családi ház
Ingatlan típusa:
Eladó
Fürdőszoba:
2
Ingatlan állapota:
Szoba:
3
Fűtés:
központi
Alapterület(m2):
100 m2
Telekméret(m2):
650 m2
Térképnézet
Hasonló ingatlanok a környéken

Ingatlan kereső

0
-
119,000,000
Mennyit érhet az ingatlanom?
Nyitott házak / Open houses
Állásajánlat
Karrier