12 Kép

12 Kép

Üllőn kétgenerációs családi ház eladó

Üllő

46.500.000 Ft

Üllő frekventált részén, közlekedéshez közel eladó beton alapon tégla ház, dupla fűtéssel, három garázzsal, 30m2 fedett terasszal, akár két generációnak.

Azonosító: HAZ1060474

Kapcsolattartó Zsilka Viktória +36/70 881 0279

Üllő frekventált részén, közlekedéshez közel eladó beton alapon tégla ház, dupla fűtéssel, három garázzsal, 30nm fedett terasszal, akár két generációnak.
 
Ingatlanunk az állomástól lépésekre található, 142nm, tégla építésű, gáz fűtéses, önálló családi ház. A ház akár 2 részre is osztható, első és hátsó lakrészként, két család részére, együtt, mégis picit külön, szeparáltan élve a mindennapokat. A kettő között egy belső folyosó vezet át. Viszont kintről is külön külső bejárat tartozik hozzá. A nagyobbik részben 3 szoba, nappali, konyha, fürdő, wc, mosókonyha található. A folyosó végén plusz egy szoba-konyha kapott helyet, a kisebbik lakótérként, külön ajtós épületrészben. A nagy fedett terasz is jelenleg szét van választva a külön bejáratok miatt. Térkövezett autó bejáró vezet az udvarba, ahol 3 garázs van kialakítva. Korszerűsítéssel és egy kis felújítással álom otthonná válhat idősebb vagy fiatalabb generációval összeköltözőknek is. 
 
Az ingatlan korához képest jó állapotban van, használják ki a felújítási támogatást, mellyel gyönyörű családi fészek alakítható ki belőle, babaváró, CSOK tökéletes önerőnek.

Megtekintés kapcsán várjuk az érdeklődő jelentkezéseket.

Irodánkba naponta érkeznek újabb ajánlatok amit igyekszünk publikálni. Előfordulhat, hogy az Ön álomháza ott pihen valamelyik értékesítőnk asztalán. Kérjük hívjon minket!

HITEL ÜGYINTÉZÉS MINDEN ÜGYFELÜNK RÉSZÉRE 14 BANK AJÁNLATÁVAL, DÍJMENTESEN, GARANCIÁVAL.

20 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!

HÁZIKÓ INGATLANIRODA

Felszereltség:

Bővebb információért hívja értékesítőnket: +36/30-960-5739
Főbb adatok
Kategória:
Családi ház
Ingatlan típusa:
Eladó
Fürdőszoba:
1
Ingatlan állapota:
átlagos
Szoba:
5
Fűtés:
központi
Alapterület(m2):
142 m2
Telekméret(m2):
1000 m2
Térképnézet
Hasonló ingatlanok a környéken

Ingatlan kereső

0
-
450,000,000
Mennyit érhet az ingatlanom?
Nyitott házak / Open houses
Állásajánlat
Karrier