45 Kép

45 Kép

Villa jellegű épület a budai hegyekben 3+1 szinten 6szoba+nappalival

Budapest

190.000.000 Ft

Budán, a 12.kerület legszebb részén, pazar környezetben, páratlan adottságokkal eladó egy sokszobás nagycsaládos villa jellegű épület

Azonosító: HAZ1060398

Kapcsolattartó Dankó András +36/30-960-57-39

Budán, a 12.kerület legszebb részén, pazar környezetben, páratlan adottságokkal eladó egy sokszobás nagycsaládos villa jellegű épület, Farkasrét közelében, kitűnő közlekedési adottságokkal.

A panoráma erkélyeinkről leírhatatlan, a levegő minősége felülmúlhatatlan, csend, nyugalom szigete az ingatlan, mely három lakószinten hat teljes értékű szobával, amerikai konyhás, grandiózus méretű nappali-étkezővel, pinceszinttel, több autós garázzsal, több fürdőszobával várja új családja költözését.

A ház földszintjén családi közösségi életünket kiszolgáló, körben napos, hátra teraszos, előre erkélyes nappali vár minket, minden igényt kielégítő felszereltségű, bútorozott, gépesített konyhával, étkezővel, innen hátsó kertünkbe juthatunk, ahol gyermekeink, unokáink élvezhetik a szabadságot, napozhatnak, bújócskázhatnak kedvükre.

Az emeleten 4 szoba, fürdővel áll rendelkezésünkre, 2 erkéllyel, felette a tetőtérben, mely kellemes belmagasságú, tágas, további kettő szoba kapott helyet a hozzá tartozó fürdőszobával, erkélyekkel és egy külön generáció, a fiatalság számára kialakított konyha szegmenssel birtokba vehetően külön lakrészként.

Az ingatlan természetesen tégla falazatú, szigeteléssel, minőségi új nyílászárókkal, tisztasági festés után költözhető állapotban.

A képeken a lépcsőház, a konyhapult, az étkező, a nappali, a teraszok, a kilátás önmagukért beszélnek, de mindezt élőben kell látni, hogy Ön is otthonának érezhesse!

A kert ámulatba ejtő, saját kézzel ültetett és gondozott, folyamatosan karbantartott udvaron belül növekvő zöldnövényekkel, a legszebb pázsittal.

A ház alatt pince, fűthető kutyaház, garázs található, mellette kapott helyet a gépészeti helyiség, kazánház, egy mosókonyha, tároló részleg, a konyhához kamra is tartozik, a felső szinten gardrób is rendelkezésünkre áll, a ház egy szép nagy család új otthona lehet, jöjjenek, lássák meg Önök elsőként a lehetőséget benne.

Az ingatlan eladási ára 190millió Ft, de akár kiadása is szóba jöhet 500.000 Ft/hó bérleti díjért!

Megtekintés kapcsán várjuk érdeklődéseiket!

Irodánkba naponta érkeznek újabb ajánlatok amit igyekszünk publikálni. Előfordulhat, hogy az Ön álomháza ott pihen valamelyik értékesítőnk asztalán. Kérjük hívjon minket!

HITEL ÜGYINTÉZÉS MINDEN ÜGYFELÜNK RÉSZÉRE 14 BANK AJÁNLATÁVAL, DÍJMENTESEN, GARANCIÁVAL.

18 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!

HÁZIKÓ INGATLANIRODA

Felszereltség:

Bővebb információért hívja értékesítőnket: +36/30-960-5739
Főbb adatok
Kategória:
Családi ház
Ingatlan típusa:
Eladó
Fürdőszoba:
3
Ingatlan állapota:
Szoba:
7
Fűtés:
gázkazán
Alapterület(m2):
180 m2
Telekméret(m2):
600 m2
Térképnézet

Ingatlan kereső

0
-
190,000,000
Mennyit érhet az ingatlanom?
Nyitott házak / Open houses
Állásajánlat
Karrier