19 Kép

19 Kép

Villanegyedben eladó tégla kockaház

Budapest

37.900.000 Ft

Patinás környéken, igényes házak között eladósoron egy bővíthető, betonfödémes, tiszta TÉGLA, 3 szobás azonnal költözhető családi ház

Azonosító: HAZ1060408

Kapcsolattartó Dankó András +36/30-960-57-39

Igényes lakókörnyezetben, patinás környéken, a 18. kerület villanegyedében, szinte csak szép új házak között eladóvá vált egy tiszta TÉGLA, betonfödémes, bővíthető, 3 szobás önálló családi ház 850 m2 telekkel, előkerttel, a hátsó udvarban egy hadra fogható melléképülettel.

Az ingatlan belső elrendezése kiváló, megtalálható benne minden család álma, 3 külön nyíló szoba, fürdő, külön wc-vel, konyha, kamra, plusz grátiszban egy beépített hátsó terasz. Innen nyílik a pincelejárat és a padlásfeljáró, a ház tetőtere beépíthető, ehhez a dokumentációk és a tervek is megvannak.

A ház gázcirkó fűtéses, kiegészítő kandallóval, az udvarban a melléképületen kívül műhellyel, fatárolóval, autóbeállási lehetőséggel, garázzsal.

Lássák meg Önök ebben a korához mérten kifogástalan állapotú házban leendő otthonukat, az ingatlan azonnal birtokba vehető, költözhető, és nem mellesleg megegyezés esetén akár bútorozottan is megvásárolható.

Legyen az Önöké ez a remek vétel, a környék legjobb helyén lakni, az Üllői út, a Kandó tér és a Hét vezér tér közelében kiváltság, leljék benne Önök a családi harmóniát, a karácsony hangulatát már benne tölthetik, ha hamar hívják kollégáink.

Irodánkba naponta érkeznek újabb ajánlatok amit igyekszünk publikálni. Előfordulhat, hogy az Ön álomháza ott pihen valamelyik értékesítőnk asztalán. Kérjük hívjon minket!

HITEL ÜGYINTÉZÉS MINDEN ÜGYFELÜNK RÉSZÉRE 14 BANK AJÁNLATÁVAL, DÍJMENTESEN, GARANCIÁVAL.

15 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!

HÁZIKÓ INGATLANIRODA

Felszereltség:

Bővebb információért hívja értékesítőnket: +36/30-960-5739
Főbb adatok
Kategória:
Családi ház
Ingatlan típusa:
Eladó
Fürdőszoba:
1
Ingatlan állapota:
Szoba:
3
Fűtés:
cirkó
Alapterület(m2):
100 m2
Telekméret(m2):
851 m2
Térképnézet

Ingatlan kereső

0
-
111,000,000
Mennyit érhet az ingatlanom?
Nyitott házak / Open houses
Állásajánlat
Karrier