14 Kép

14 Kép

3 szobás, 2 fürdős családi otthon felújítva, szép kerttel

Monor

54.900.000 Ft

Monor kertvárosi részén eladóvá vált egy felújított, kétgenerációs jellegű önálló családi ház

Azonosító: HAZ1060456

Kapcsolattartó Dankó András +36/30-960-57-39

Monor kertvárosi részén eladóvá vált egy felújított, kétgenerációs jellegű önálló családi ház.

Az ingatlanba lépve egy kellemes kis előszoba fogad minket, onnan balra egy külön nyíló lakrész található, szobával, fürdővel, jobb kéz felé a nappali-konyha, külön étkező szegmense vár minket, melyből nyílóan további két külön bejáratú hálószoba található, a második fürdővel.

A ház természetesen a felújítása során hőszigetelt ablakokat kapott, a vezetékek cserére kerültek, a fűtésrendszert korszerűsítették, a tető jó. A gázcirkós fűtés mellett pluszban kiegészítő vegyes tüzelésű kazán is adott, a radiátorok újak, a fürdő is fel lett felújítva, egy tisztasági festés után az épület azonnal költözhető lehet, folyamatosan karbantartott, szépen lakott.

Összközmű adott, mellette fúrt kút is rendelkezésünkre áll az udvar locsolásához, telken belül autóbeállási lehetőségünk megoldott, plusz egy szép kis garázsunk is van, a kert szépen rendezett, gondozott, előkerttel, virágokkal, zöld környezettel, tujasorral, melyet még szebbé varázsolhatunk egy kerti kiülős szaletlivel, medencével a nyári sütögetésekre előre gondolva. Hátul külön nyílóan még egy nyári konyha is rendelkezésünkre áll kinti sütés-főzéshez.

Az épület rendkívül otthonos, lakájos, családias hangulatú, rendezzék és lakják be Önök saját ízlésük szerint, kérjenek időpontot kollégáinktól a személyes bejárásra, megtekintésre, nem fognak benne csalódni, sőt bele fognak szeretni, ne késlekedjenek, kizárólag irodánk kínálatából elérhetően, várjuk érdeklődéseiket.

Irodánkba naponta érkeznek újabb ajánlatok amit igyekszünk publikálni. Előfordulhat, hogy az Ön álomháza ott pihen valamelyik értékesítőnk asztalán. Kérjük hívjon minket!

HITEL ÜGYINTÉZÉS MINDEN ÜGYFELÜNK RÉSZÉRE 14 BANK AJÁNLATÁVAL, DÍJMENTESEN, GARANCIÁVAL.

22 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!

HÁZIKÓ INGATLANIRODA

Felszereltség:

Bővebb információért hívja értékesítőnket: +36/30-960-5739
Főbb adatok
Kategória:
Családi ház
Ingatlan típusa:
Eladó
Fürdőszoba:
2
Ingatlan állapota:
felújított
Szoba:
3
Fűtés:
cirkó
Alapterület(m2):
125 m2
Telekméret(m2):
807 m2
Térképnézet
Hasonló ingatlanok a környéken

Ingatlan kereső

0
-
499,900,000
Mennyit érhet az ingatlanom?
Nyitott házak / Open houses
Állásajánlat
Karrier