Rólunk

Házikó IngatlanirodaHázikó Ingatlaniroda

Irodánk Pest megyében, a budapesti agglomerációban tevékenykedik kiemelkedő sikerekkel. Szakembereink 22 éves múltra visszatekintően nyújtják a legsokrétűbb segítséget ingatlant kereső és ingatlant kínáló ügyfeleinknek egyaránt. Minőség, szakértelem, több, mint tíz éves kizárólag ingatlanpiaci tapasztalat, sikeres üzletkötések, elégedett ügyfelek, akiknek igényeit nap, mint nap kiemelt figyelemmel kísérjük, hogy mindenki megtalálhassa álmai otthonát. Profi értékesítők, empatikus és emberközpontú, sikerorientált munkavállalók képezik csapatunkat, akiknek az a legnagyobb elismerés, ha érdemben tudnak segíteni minden ügyfelünknek.


Irodáink, kollégáink több településen megtalálhatóak, mindig elérhetőek, és készek megtalálni mind az eladók, mind a vevők részére legmegfelelőbb üzleti megoldást a sikeres együttműködés reményében.


Szolgáltatásaink:

 

  • ingatlan közvetítés
  • ingatlan kiadás
  • jogi szaktanácsadás
  • ingyenes hitelügyintézés
  • ingyenes értékbecslés
  • energetikai tanúsítvány elkészítése

Irodánk központja Monoron, az Ön számára is könnyen megtalálhatóan, igényes környezetben, a 4-es főút leágazásától 100 méterre várja az eladni, illetve vásárolni szándékozókat.

Ne bízza a véletlenre, mindig jusson eszébe:

"Házat a HÁZIKÓ-tól!"


Házikó Ingatlaniroda

 2200 Monor, Ady Endre u. 130


Képviselőnk:

Zsilka Viktória

Telefon: 06 30 960 5739
Telefon: 06 70 311 8441
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Jogi szaktanácsokkal, jogi ügyekkel, adásvételi szerződésekkel kapcsolatban forduljon bizalommal jogi képviselőnkhöz:

Dr. Borzsák Csaba ügyvéd

Telefon: 06 30 931 9327
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Ingatlan kereső

0
-
499,900,000
Mennyit érhet az ingatlanom?
Szolgáltatásunk segítségével azonnal megtudhatja, hogy alkalmazkodva a piaci viszonyokhoz hogyan tudja a legtöbbet megkapni ingatlanáért.

Bővebben szolgáltatásunkról