28 Kép

28 Kép

Építészeti kuriózum Monor legdrágább utcájában

Monor

120.000.000 Ft

Monoron a Virág utcában eladó egy elit vevői kört megcélzó kétlakrészes családi ház meghatározó stíluselemekkel, benne jó sok lehetőséggel

Azonosító: HAZ1060063

Kapcsolattartó Dankó András +36/30-960-57-39

Monoron a Virág utcában eladó egy elit vevői kört megcélzó kétlakrészes családi ház meghatározó stíluselemekkel, benne jó sok lehetőséggel.

Az ingatlan a városon belül a legjobb helyen, közlekedéshez, intézményekhez, boltokhoz közel,  központban található, duplakomfortos, jó nagy családi ház, az udvarban egy plusz lakrésszel, felülmúlhatatlan paraméterekkel, sok szoba, impozáns nappali, 2 konyha, étkező, 3 fürdővel, TÉGLÁBÓL, többféle fűtéssel.

Ingatlan kínálatunk egy igazán kedvező vétel lehetőségét nyújtja, befektetésnek, kiadásra, üzleti célra, bármely befektetői megfontolásból, vagy nagycsaládosoknak, hozzá hasonló önálló családi ház ilyen paraméterekkel nem található a piacon jelenleg.

Mindentől lépésekre lakhatunk, akár vállalkozásunkkal együtt, üzlettel, közintézmények, közlekedés közelében, legyen az Önöké ez az impozáns családi otthon, teremtsenek benne Önök gyermekkacajjal teli hangulatot.

A vasútállomás egy kényelmes sétával elérhető, Budapest irányába nagyon kedvező a menetidő, próbálják ki, jöjjenek el, nézzük meg együtt.

Az utca monori viszonylatban önmagáért beszél, mindenki itt szeretne lakni.

A ház több lehetőséget nyújt önmagában, mint gondolnánk első látásra, ugyanis az alsó szinten található 2 szobából az egyik üzletnek lett kialakítva, otthoni szolgáltatás, könyvelés, kozmetika, fodrászat, műköröm, szempillázás, kutyakozmetika, akár masszázs, rendelő céljára kiválóan alkalmasan, de vissza is alakítható szobává, ha az emeleti résszel együtt kevés lenne a szobaszám, van elegendő tér, hely a házban a felső szinten is.

Nagyobb család, nagyszülővel összeköltözők, többgyermekesek előnyben, az épületegyüttes 3 fürdőt, 2 konyhát rejt, benne minden adott egy kétgenerációs összeköltözésre.

A telek karbantartható méretű, gyönyörű, zöldövezeti, különleges fákkal, növényekkel, hogy igazán itthon érezzük magunkat, saját kis édenkertünket bentről a nappaliból is bármikor csodálhatjuk óriás méretű ablakainkon keresztül.

Tégla falazatunk klinker téglával szigetelt, fűtésünk a két szinten két külön gázkazánnal megoldott, a hátsó lakrészben gáz+vegyes tüzelés is rendelkezésünkre áll, pluszban egy épített kemencével, a hangulat kedvéért.

Kérjenek időpontot kollégánktól egy személyes bejárásra, higgyék el, nem fognak benne csalódni, az ingatlan szinte bármikor rugalmasan megtekinthető lehet, tehermentes.

Várjuk érdeklődő hívásaikat, ne késlekedjenek, fedezzük együtt fel az Ybl díjas tervező építészeti elemeit.

Irodánkba naponta érkeznek újabb ajánlatok amit igyekszünk publikálni. Előfordulhat, hogy az Ön álomháza ott pihen valamelyik értékesítőnk asztalán. Kérjük hívjon minket!

HITEL ÜGYINTÉZÉS MINDEN ÜGYFELÜNK RÉSZÉRE 14 BANK AJÁNLATÁVAL, DÍJMENTESEN, GARANCIÁVAL.

22 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!

HÁZIKÓ INGATLANIRODA

Felszereltség:

Bővebb információért hívja értékesítőnket: +36/30-960-5739
Főbb adatok
Kategória:
Családi ház
Ingatlan típusa:
Eladó
Fürdőszoba:
3
Ingatlan állapota:
Szoba:
7
Fűtés:
gázkazán
Alapterület(m2):
294 m2
Telekméret(m2):
1030 m2
Térképnézet
Hasonló ingatlanok a környéken

Ingatlan kereső

0
-
450,000,000
Mennyit érhet az ingatlanom?
Nyitott házak / Open houses
Állásajánlat
Karrier