32 Kép

32 Kép

Monor legszebb kertjén belül a leghangulatosabb otthon

Monor

65.000.000 Ft

Igazi kis édenkert a város szívében, kerti tóval, fűszerkerttel, öntözőrendszerrel

Kapcsolattartó Zsilka Viktória +36/30-960-57-39

Álmai otthonát keresi?

Megtalálta!

Monor legszebb kis kertjén belül a leghangulatosabb családi otthon vár új gazdáira!

Az ingatlan felújított, bútorozott, nyári konyhával, szerszámossal, többféle fűtési móddal, klimatizálva, napelem rendszerrel új tető alatt.

Büszkén kínáljuk ezt a teljesen felújított, modernizált, barátságosan hangulatos, igazi álomotthont Monor központjában, csendes kis utcában, mely egy közel 100 m2-es, 3 szoba + nappalis önálló családi ház, két fürdővel, kellemes kis terasszal, fedett autóbeállóval.

Az ingatlan 514 m2 önálló saját telken fekszik, mely maga egy kis édenkert, kerti sütögetőnek és medencének való helyekkel az udvarban, zöld felületünk pihenésre, kikapcsolódásra tökéletes terület, kerti tóra való kilátással.

Az épület folytatásában egy külön bejáratú kamra, valamint egy külön nyári konyha és fatároló is helyet kapott, ahol a sparhelt egy tömegkályha szerepét is betölti, fűteni is lehet vele, sőt a meleg vizet is tudja kint szolgáltatni.

Fúrt kútról locsolhatunk, öntözőrendszerrel, a fűtés egy fél éves, 3 évre garanciális kondenzációs gázkazánról működik, plusz egy prímán működő Totya kazánnal megoldott, ehhez van egy 1 m3-es puffer tartály, valamint a nappaliban egy gyönyörű szép és működő kandalló, ezáltal a gázfogyasztás bőven a rezsihatáron belül van, ennyire kedvező számlával nem sok nagycsaládos háznál találkozunk, jöjjenek, győződjenek meg saját szemükkel róla.

A ház új műanyag nyílászárókkal rendelkezik, melyek árnyékolóval sötétíthetőek, szúnyoghálósak, a tető új, a vezetékek mind cserére kerültek, ide csak be kell költözni, hosszú évekig semmihez nem kell hozzányúlni.

A napelem rendszer jelenleg a tulajdonosunk teljes áramfogyasztást fedezi.

Érezzék Önök is gyermekükkel családi otthonuknak az ingatlant, 2 külön szoba nyílik a ház két végében, van egy közös nappalink, könyvtárszoba, a konyha-étkező szép fényes, bőven el lehet férni benne, fontos kellék a hozzá tartozó kinti nagy kamra, az előszoba pedig elengedhetetlen mielőtt belépünk a házba, cipőknek, kabátoknak, beépített gardróbbal.

Egy kisebb család minden igényét figyelembe véve, ergonómiailag összességében a leghangulatosabb otthon, melyet kínálunk, csendes utcában, jó szomszédsággal, tehermentesen, folyamatosan karbantartva.

A barátságos és lakájosan otthonos hangulatot leginkább az sugározza, hogy saját részre kerültek kialakításra a belső terek, a felújítás, az udvar, minden tulajdonosunk saját keze munkája, a kertben az egész család, gyermekeink, rokonok, barátok jól érezhetik magukat, tartsanak Önök feledhetetlen hétvégi kerti partikat az új otthonukban.

Jöjjenek, nézzenek körbe Önök is saját szemükkel, nem fognak csalódni a látottakban, szerelem lesz első látásra az ingatlan, lakjanak Monor legjobb részén, a városközpontban, lépésekre mindentől, az ingatlan maga egy megvalósult álom, melybe ha belépünk igazi otthonosságot, családi hangulatot érezhetünk, ahol öröm lakni.

Tulajdonosunk nagyon vigyázza, folyamatosan karbantartja az ingatlant, keressük azt a családot, aki hasonlóképpen értékelné ezt az igazi kis gyöngyszemet és vigyázna rá.

A környék kiváló, a szomszédság szuper jó, egy kitűnő vétel lehetőségét kínáljuk Önöknek, várjuk érdeklődéseiket, megtekintés kapcsán időpont megjelöléseiket, bármikor nagyon szívesen állunk rendelkezésre.

Bátran hívjanak!

A beépített bútorok és a konyha az ingatlan tartozékai, de további bútorok is megegyezés kérdései lehetnek, ennél tökéletesebb vételi lehetőséget nem találni most a piacon

Irodánkba naponta érkeznek újabb ajánlatok amit igyekszünk publikálni. Előfordulhat, hogy az Ön álomháza ott pihen valamelyik értékesítőnk asztalán. Kérjük hívjon minket!

HITEL ÜGYINTÉZÉS MINDEN ÜGYFELÜNK RÉSZÉRE 14 BANK AJÁNLATÁVAL, DÍJMENTESEN, GARANCIÁVAL.

23 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!

HÁZIKÓ INGATLANIRODA

Felszereltség:

Bővebb információért hívja értékesítőnket: +36/30-960-5739
Főbb adatok
Kategória:
Családi ház
Ingatlan típusa:
Eladó
Fürdőszoba:
2
Ingatlan állapota:
felújított
Szoba:
3
Fűtés:
cirkó
Alapterület(m2):
97 m2
Telekméret(m2):
514 m2
Térképnézet
Hasonló ingatlanok a környéken

Ingatlan kereső

0
-
499,900,000
Mennyit érhet az ingatlanom?
Nyitott házak / Open houses
Állásajánlat
Karrier