26 Kép

26 Kép

Malom, pékség, mintabolt együtt eladó

Monor


Monoron, évtizedek óta megbízhatóan, biztosan működő céggel, partnerhálózattal és kiváló háttérrel eladó egy pékség a hozzá tartozó saját malommal összes berendezésével, mintabolttal együtt

Azonosító: HAZ1060186

Kapcsolattartó Dankó András +36/30-960-57-39

Monoron, évtizedek óta megbízhatóan, biztosan működő céggel, partnerhálózattal és kiváló háttérrel eladó egy kitűnően prosperáló, magában rengeteg lehetőséget hordozó pékség a hozzá tartozó saját malommal, összes berendezésével, mintabolttal, saját üzlettel együtt.

Működő péküzem eladó teljes vevői üzlethálózattal, összes berendezéssel, saját malommal együtt. Tartozik hozzá a pékség területén belül található saját mintabolt is.

Az ingatlan 2 nagy csarnoképületből áll, az első 600 m2, a hátsó 900 m2, az üzemben található 3 új kemence, melyek darabja 13mFt, kifli-zsemle készítő, nyújtó, sodró, dagasztó gépek, a pékségben használt 15 csésze értéke felbecsülhetetlen. Valamint tartozik az épülethez egy azonnal hadra fogható saját malom, mely a komplexum értékét igencsak növeli, 1molnár plusz egy segéd két műszak alatt 180 zsák lisztet tud kitermelni, 50kg-os zsákokban, minőségben, tisztán, nem keverve.

A külső mintabolt és a mellette lévő üzlet további pénzkereseti és befektetési lehetőséget jelentenek.

A pékség épülete 20 éves, B30 téglából, szigeteléssel, vas tetőszerkezettel, Lindab tetővel, utána épült a malom, ennek infrastrukturális háttere olasz minőséget képvisel, itt 15 vagonnal beállva 1500 mázsa búzából készíthető a legfinomabb liszt.

Napi termelhető mennyiségek számokban: 70 mázsa kenyér, 50.000 darabáru

A pékség legnagyobb értéket jelentő eszközei: kelesztőkamra - 2 gőzcsöves, 1duplakocsis Roto Real és 2db duplakocsis Sveba Dahlin gépek

Egy családon belüli, huszonéve prosperáló cég lévén a vevői üzletkör biztosított, külön iroda épület is tartozik az ingatlanhoz a papírmunkák elvégzéséhez, az udvarban kialakított üzlet a leghasznosabb plusz bevételi forrás, hiszen itt finom, friss pékáruval, szendvicsekkel, kávéval látják el a lakosság nagy részét jelen pillanatban is, mely tevékenység könnyen folytatható, fenntartható, az emberek nagyon kedvelik ezt a helyet.

Lássa meg Ön benne a lehetőséget, folytassa egy jól kiépített vállalkozás tevékenységét, az alapkövek megingathatatlanok, több emberrel, komoly létszámú munkaerővel Pest megye legnagyobb és legjobb malma, péksége építhető fel belőle.

A komplexum ára: 450.000.000 Ft

Megtekintés, bejárás kapcsán várjuk érdeklődéseiket!

Irodánkba naponta érkeznek újabb ajánlatok amit igyekszünk publikálni. Előfordulhat, hogy az Ön álomháza ott pihen valamelyik értékesítőnk asztalán. Kérjük hívjon minket!

HITEL ÜGYINTÉZÉS MINDEN ÜGYFELÜNK RÉSZÉRE 14 BANK AJÁNLATÁVAL, DÍJMENTESEN, GARANCIÁVAL.

20 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!

HÁZIKÓ INGATLANIRODA

Felszereltség:

Bővebb információért hívja értékesítőnket: +36/30-960-5739
Főbb adatok
Kategória:
Ipari / Kereskedelmi ingatlan
Ingatlan típusa:
Eladó
Fürdőszoba:
1
Ingatlan állapota:
átlagos
Szoba:
6
Fűtés:
gáz
Alapterület(m2):
1600 m2
Telekméret(m2):
3500 m2
Térképnézet
Hasonló ingatlanok a környéken

Ingatlan kereső

0
-
190,000,000
Mennyit érhet az ingatlanom?
Nyitott házak / Open houses
Állásajánlat
Karrier