31 Kép

31 Kép

Nagycsaládos, kétgenerációs, nagy telkes családi ház extrákkal felszerelve

Albertirsa

70.000.000 Ft

Nagycsaládos, kétszintes, két generációnak kiválóan alkalmas sokszobás önálló családi ház, dupla telekkel, garázzsal, kitűnő állapotban, extra felszereltséggel

Azonosító: HAZ1060171

Kapcsolattartó Zsilka Viktória +36/30-960-57-39

Nagycsaládos, kétszintes, két generációnak kiválóan alkalmas sokszobás önálló családi ház, dupla telekkel, garázzsal, kitűnő állapotban, extra felszereltséggel.

Az épületünk belső elrendezése kiváló, mindkét lakrészben található 2-2 hálószoba, egy-egy hatalmas nappali, 1-1 konyha, étkező, 3 fürdő, az emelet egy kényelmes belső lépcsőn át megközelíthető.

A ház természetesen TÉGLA falazatú, szigeteléssel, a nyílászárók hőszigetelő thermo ablakok, a dupla garázs fűtött, elektromos kapuval, a bejárat is elektromos kapun át közelíthető meg. Az udvarban öntöző rendszer került kialakításra, parkosított a kert, részben térkővel, részben gyönyörű zöld pázsittal borított, kettő terasz is adott, az itt elfogyasztott étel-ital, kávé, fagyi a nap fénypontja lehet ilyen csodás környezetben.

Az ingatlanhoz folytatólagosan egy dupla garázs és egy télikert is tartozik, a telek szépen karbantartott, igazi zöldövezeti nyugalom szigete.

A beépített konyhabútort gépesítve az ár tartalmazza, a bútorok nagy része is maradhat a házban, hiszen mindennek remekül megvan a belakott helye, könnyű beleszeretni az ingatlanba képekről, a valóságban pedig ugyanez a látvány fogad minket, kérjen időpontot kollégáinktól, a bejárás előre egyeztetve szinte bármely napszakban biztosított lehet.

A járólapok önmagukért beszélnek, a ház folyamatosan karbantartott, nagyon szépen vigyázva lakott, mindkét lakrész légkondicionált, az ablakok redőnnyel, szúnyoghálóval felszereltek, mi kellhet ennél több egy azonnal költözhető állapotú családi otthonba, nevezzék Önök annak, gyermekekkel, idős szülőkkel költözőknek a legideálisabb.

Az ingatlan megtekintése kapcsán várjuk érdeklődéseiket, kérdéseiket, hívásaikat.

Irodánkba naponta érkeznek újabb ajánlatok amit igyekszünk publikálni. Előfordulhat, hogy az Ön álomháza ott pihen valamelyik értékesítőnk asztalán. Kérjük hívjon minket!

HITEL ÜGYINTÉZÉS MINDEN ÜGYFELÜNK RÉSZÉRE 14 BANK AJÁNLATÁVAL, DÍJMENTESEN, GARANCIÁVAL.

20 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!

HÁZIKÓ INGATLANIRODA

Felszereltség:

Bővebb információért hívja értékesítőnket: +36/30-960-5739
Főbb adatok
Kategória:
Családi ház
Ingatlan típusa:
Eladó
Fürdőszoba:
3
Ingatlan állapota:
Szoba:
6
Fűtés:
gáz
Alapterület(m2):
140 m2
Telekméret(m2):
770 m2
Térképnézet
Hasonló ingatlanok a környéken

Ingatlan kereső

0
-
499,900,000
Mennyit érhet az ingatlanom?
Nyitott házak / Open houses
Állásajánlat
Karrier